Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.

Az XXL tapéta előnyei

Megosztva TapétaGyár kft 2023/08/28 0 Megjegyzés(ek)

A modern tapéták egyszerű és kényelmes megoldást kínálnak azoknak, akik szeretnék rövid idő alatt, hatékonyan és tartósan megváltoztatni az otthonuk vagy a munkaterületük miliőjét. A tapéta jellemzően csíkokból áll, ezeket mesteri pontossággal kell összeilleszteni, hogy szépen kirajzolódjon a minta. Nem úgy az XXL tapéta esetében, itt ugyanis egyetlen egy nagy tapétatekerccsel van dolgunk. Nézzük, mit kell tudni az XXL tapétákról!

Mi az az XXL tapéta?

Az XXL tapéta, ahogy a neve is mutatja, egy nagyméretű tapéta, amit vágás nélkül, egyben nyomtatnak ki, ez azt is jelenti, hogy nem kell az illesztésekkel bajlódni, a megfelelő technikával és hozzáértéssel egyben fel lehet helyezni a falra.

Az XXL tapéta méretei igen impozánsak: maximum 308 cm magas és akár 10 méter széles lehet ez a típusú tapéta, amit egyben nyomtatnak ki. A nagy méretű tapétával hatalmas falfelületeket lehet beborítani, ami különösen jól jön és igényesen mutat üzletek, irodák, szállodák esetében.

Az XXL tapéta előnyei

Az XXL tapéta egy igazi különlegesség, ami most bárki számára elérhetővé vált. A következőkben sorra vesszük, hogy milyen előnyökkel kecsegtet, ha ekkora méretű, egybefüggő tapéta mellett döntünk.

Illesztés nélküli


Az XXL tapéta lehetővé teszi hatalmas felületek illesztés nélküli burkolását. Ez azt jelenti, hogy a tapéta egyetlen darabból áll, így nem kell aggódni az illesztések miatt. Az illesztés nélküli felrakásnak köszönhetően az eredmény esztétikusabb, arról nem is beszélve, hogy egyedi méretű fotótapéták készítése is lehetséges.

Gyorsabb munkavégzés


Az XXL tapéta alkalmazása gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé. A nagyobb méretű tapétadarabok könnyebben kezelhetők és felhelyezhetők a falakra, így időt és energiát lehet megtakarítani a telepítés során. Ez különösen előnyös, ha hosszabb falakat vagy nagyobb területeket kell dekorálni. Kattints, és nézd meg, hogy zajlik egy ilyen nagy méretű tapéta felhelyezése!

100% újrahasznosított poliészter fonál


Az XXL tapéta anyaga 100% újrahasznosított poliészter fonálból készül. Ez a gyártási folyamat hozzájárul a műanyagszennyezés csökkentéséhez és a nyersanyagok életciklusának meghosszabbításához. Az XXL tapéta tehát környezetbarát és erőforrás-hatékony termék. Azoknak a vállalatoknak, magánszemélyeknek tehát, akiknek fontos a környezetvédelem, kiváló választás az XXL textil tapéta.

Egyedi hangulat, egyedi képek


Az XXL tapéta számos lehetőséget rejt magában. Egyfelől, ahogy írtuk, egyedi formák és méretek kérhetők, másfelől pedig a minták tekintetében igen széles a választék. Számos egyedi motívum és minta választható, ez lehetővé teszi, hogy az enteriőrünk egyedivé váljon, és a saját stílusunkat tükrözze. Gyerekszoba, szépségszalon, orvosi rendelő – minden helyiségbe megtalálhatjuk a leginkább passzoló mintát. Ha pedig mégsem lelnénk rá arra, amit keresünk, akkor a Tapétagyárnál lehetőség van arra is, hogy egyedi képek, grafikák, saját fényképek kerüljenek a tapétára. Ennek feltétele, hogy a képeknek megfelelő méretűnek kell lenniük ahhoz, hogy lehessen őket nagyítani, az eredmény pedig ne okozzon csalódást. Nézd meg, hogyan rendelhetsz egyedi tapétát!

Elfedi a hibákat


Főleg régebbi épületeknél okoz problémát, hogy a falak nem megfelelő minőségűek, nem egyenletesek. Ez komoly gond, amit igen nehéz kiküszöbölni. A legegyszerűbb, ha tapéta kerül a falra, hiszen az szépen eltakarja az egyenetlenségeket. Az XXL tapétában az a jó, hogy nem kell attól tartani, hogy a púpok, mélyedések mentén a ragasztó elenged és a tapétacsíkok szétválnak, hiszen egyetlen egy egységből áll az egész tapéta.

Sokoldalúan alkalmazható


Az XXL tapéta alkalmas szállodák, irodák, éttermek és otthonok folyosóinak dekorálására is. Szinte bárhol elhelyezhető, ahol szeretnénk igazán különleges hangulatot teremteni és fontosnak tartjuk, hogy minőség anyag kerüljön a falra.

Miért válaszd a Tapétagyárat?

A Tapétagyár számos előnnyel bír. Nézzük, miért érdemes hozzánk fordulni, ha új tapétát szeretnél!

Saját gyártás


Magunk gyártjuk a tapétákat, ezért egyedi igények, formák, méretek is kérhetők. A saját gyártás kellő rugalmasságot ad ahhoz, hogy mindenkinek a kedvében tudjunk járni és olyan tapétát készítsünk el, amilyet a megrendelő elképzelt.

Modern technológiával dolgozunk


3. generációs LATEX technológiával dolgozunk, ami elnyerte a legmagasabb környezetvédelmi díjakat és elismeréseket. A nyomataink nem mérgezők, nincsen oldószer kipárolgás és kellemetlen szaguk sincsen az általunk készített tapétáknak.

Tanácsadás


Segítünk megtalálni a lehető legjobb megoldást. Törekedünk arra, hogy vezessük a megrendelőinket a tapasztalataink szerint annak érdekében, hogy végül elégedettek legyenek a végeredménnyel. Ha valaki bizonytalan, akkor bátran elküldheti a helyiség fényképeit, szakavatott szemekkel hozzájárulunk ahhoz, hogy a tapéta tökéletesen illeszkedjen a környezetbe.

Kattints a Tapétagyár oldalára és nézd meg, milyen megoldásokat kínálunk!

Szólj hozzá