Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.

Design tapéták

Design tapéták

Adjunk stílust a falnak és a lakásunknak:

Design tapétával, mely nem túldíszített rajzokkal hívogat minket

 

A design tapéta múltjáról annyit tudunk, hogy 1980as években virágzott, azt követően egy kicsit feledésbe merült. A modern lakberendezők álmainak köszönhetően új divatba jött. Egy bizonyos társadalmi réteg csak ezt a tapétát kedveli, keresi. Az elmúlt évekhez képest a minta nem de a tapéta alapanyaga korszerűsödött. A Tapétagyár környezetbarát, jó minőségű tapéta egyszerű módszerrel és megoldással a filmben látottak szerint könnyen felhelyezhető a falra. Rövid időn belül a családilag elkészült tapétázás után egy remek film mellett gyönyörködhetünk a munkánkban.

XXL Textil anyagunkkal akár egy 3 méter magas és 50 méter hosszú tapétát is le tudunk gyártani egyben és illesztés nélkül felrakni!!!!!

Ez igazán előnyös lehet szállodák,éttermek, irodák vagy egyéb hosszabb falak dekorálására, hiszen nem kell 50 centiméterenként az illesztéseket nézni.

Gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé és sokkal esztétikusabb látványt biztosít!

Mosható, karcálló, sav és lugálló Vinyl vagy öntapadós alapanyagokra is tudunk nyomtatni amit konyhába és fürdőszobába egyaránt fel lehet rakni, akár csempére vagy zuhanykabin belsejébe is!!!!

Egyedi grafika megtervezésében is tudnak szakembereink segíteni!
Tetszik a minta de més színvilágban képzelnéd el? Semmi gond!!! Mintáinkat bármilyen színre tudjuk változtatni!!!

Te megálmodod, mi megvalósítjuk! Küld el hozzánk terveid, ötleteid, képeid.
Mi adunk rá árat és ha megfelelő Neked, indulhat egy álom megvalósulása!

Listázás:
Sorrend: