Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.

Design tapéták

Design tapéták

Adjunk stílust a falnak, adjunk stílust otthonunknak

A design tapéta múltjáról annyit tudunk, hogy 1980as években virágzott azt követően kissé feledésbe merült, majd a modern lakberendezők álmainak köszönhetően újra divatba jött. Az elmúlt évekhez képest a minták sokasodtak, a tapéta alapanyaga pedig a lenyűgöző szintig korszerűsödött. A Tapétagyár környezetbarát, jó minőségű tapétái egyszerű módszerrel és megoldással a filmben látottak szerint könnyen felhelyezhető a falra. Rövid időn belül, a saját kezűleg elkészült tapétázás után, egy remek felület mellett gyönyörködhetünk a munkánkban.

XXL Textil anyagból akár egy 3 méter magas és 50 méter hosszú tapétát is le tudunk gyártani egyben és illesztés nélkül felrakni!

Ez igazán előnyös lehet szállodák, éttermek, irodák vagy egyéb hosszabb falak dekorálására, hiszen nem kell szembesülnünk az amúgy 50cm-ként megjelenő illesztési csíkokkal.

Gyors munkavégzést tesz lehetővé és sokkal esztétikusabb látványt biztosít!

Mosható, karcálló, sav és lúgálló Vinyl vagy öntapadós alapanyagokra is tudunk nyomtatni amit konyhába és fürdőszobába egyaránt fel lehet rakni, akár csempére vagy zuhanykabin belsejébe is.

Örömmel fogadunk egyedi, saját fotókat, grafikákat, mintákat és készen állunk arra, hogy egyedi mintáját közösen alkossuk meg.

Vigyen hangulatot a hétköznapokba! S ha esetleg kifogyott az ötletekből, engedje meg, hogy inspiráljuk!

Listázás:
Sorrend: