Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.

ECOTEX műbőrnyomtatás

ECOTEX 001


Műbőr
Súlya: 405g/m2
Tulajdonság: nagyon elasztikus, közepes textúra
Javasolt felhasználás: bútor, könyv borító, sisak borítás
Ár: 1-5nm-ig: 27.390 Ft/m2 Bruttó
      5-20nm-ig: 24.651 Ft/m2 Bruttó     
       (Nyomtatott m2 árak)

Az ár változtatás jogát fenntartjuk!
      20nm felett egyedi ajánlat
Lágy szintetikus bőr, amely széles körben használható ajándéktárgyak, divatárúcikkek és bútorok gyártásában. Lágyságának és rugalmasságának köszönhetően sokoldalú és ellenálló.

 

 

ECOTEX 002


Műbőr
Súlya: 590g/m2
Tulajdonság: elasztikus, közepes textúra, nagyon jó kopásállóság
Javasolt felhasználás: divat kiegészítők, ágy fejlap, bútor
Ár: 1-5nm-ig: 31.350Ft/m2 Bruttó
      5-20nm-ig: 28.215 Ft/m2 Bruttó
      (Nyomtatott m2 árak)

Az ár változtatás jogát fenntartjuk!
      20nm felett egyedi ajánlat
Szintetikus bőr, melyet a bútoriparban, divatiparban alkalmazzák, valamint belsőépítészeti felhasználásra is alkalmas. Enyhén dombornyomású és enyhén fényes felületű.

 

 

ECOTEX 003


Műbőr
Súlya: 590g/m2
Tulajdonság: enyhén elasztikus, nagy textúra, nagyon jó kopásállóság
Javasolt felhasználás: ülőfelület kialakítás, bútor
Ár: 1-5nm-ig: 35.860 Ft/m2 Bruttó
      5-20nm-ig: 32.274 Ft/m2 Bruttó
      (Nyomtatott m2 árak)

Az ár változtatás jogát fenntartjuk!
      20nm felett egyedi ajánlat
Keményebb felülettel és strukturáltabb dombornyomással rendelkezik, amely nagyon hasonlít a valódi bőrhöz. Rendkívül jól ellenáll a hagyományos és a agresszív foltoknak, amelyek könnyen eltávolíthatók. Matt felület és puha tapintás jellemzi

 

 

ECOTEX 004 1 IM


Műbőr
Súlya: 750g/m2
Tulajdonság: enyhén merev (kemény), 1 IM tanúsítvány, apró textúra
Javasolt felhasználás: ülőfelület kialakítás, bútor
Ár: 1-5nm-ig: 39.710 Ft/m2 Bruttó
      5-20nm-ig: 35.739 Ft/m2 Bruttó
      (Nyomtatott m2 árak)

Az ár változtatás jogát fenntartjuk!
      20nm felett egyedi ajánlat
Ez az alapanyag tűzálló! Kiválóan alkalmazható járműipari, akár légiközlekedési vagy hajózási területen. Utastérben nagy biztonsággal használható! Sokoldalú, ellenálló és esztétikus, valódi bőr hatású alapanyag.

 

 

ECOTEX 005


Műbőr
Súlya: 590g/m2
Tulajdonság: enyhén elasztikus, fényes(lakkozott) felület, sima felület
Javasolt felhasználás: ülőfelület kialakítás, bútor, divat kiegészítők
Ár: 1-5nm-ig: 33.029Ft/m2 Bruttó
      5-20nm-ig: 29.726 Ft/m2 Bruttó
       (Nyomtatott m2 árak)

Az ár változtatás jogát fenntartjuk!
      20nm felett egyedi ajánlat
Sima, fényes felületű lakkozott hatású, puha mesterséges bőr, leginkább divatipari felhasználásra. Esztétikus, modern anyag, ugyanakkor rendkívül ellenálló, így például egyedi táskák gyártására is alkalmas. Könnyen tisztítható!

 

Ecotex HU Ecotex EN Ecotex DE

Érdekességek:


 

A szintetikus bőr alapanyagok története egészen a ’60‐as évekig nyúlik vissza, amikor is a PVC volt a legismertebb alapanyag. Az akkoriban is igen népszerű és a kor szellemének megfelelő technikai vívmány a Fiat500‐as modell belső kárpitozására kifejlesztett techno szövet alkalmazása volt az első kísérlet annak érdekében, hogy az üléshuzatok ellenállak és könnyen tisztíthatók legyenek. Ekkor indult el a szintetikus vagy eco bőr alapanyagok korszerűsítése, ipari felhasználásra történő kifejlesztése. Napjainkra a szintetikus bőr gyártók elkötelezték magukat arra, hogy olyan alapanyagokat gyártanak, melyek mintázata, strukturáltsága és minősége tökéletesen visszaadja a természetes bőrök érzetét.

Az olasz ECOTEX digitális bőrnyomtatási technológia hosszas fejlesztést követően a 2016‐ os Viscomon mutatkozott be először a digitális nyomtatási szektorban. Nagy érdeklődés övezte a bemutatót, mely után több nagy gyártó is megkereste a fejlesztőket. Végül az EPSON tudta a legjobb műszaki feltételeket biztosítani, így a két gyártó megkezdte az együttműködést, melynek keretében közösen folytatták a fejlesztést. A tesztek során a SureColor S szériás ecosolvent nyomtatóval egy menetben mintegy 1200 m2 szintetikus bőrt nyomtattak ki, nagy színterű és kontrasztos nyomtatási képet produkálva állandó nyomtatási minőség mellett.

A változatos alapanya választék új távlatokat nyit a felhasználók számára és lehetőséget biztosít a gazdaságos üzemeltetés mellett egyedi termékek gyártására a bútoripar, interior design, az autóipar vagy akár az egyre növekvő mobiltelefon kiegészítő gyártás piacán.

Az EPSON SureColor S eco-solvent és az ECOTEX technológiák ötvözése további előnyöket is nyújt a felhasználók számára. A rendszer komplexitása lehetőséget biztosít a digitális nyomtatási szolgáltatás kiaknázására, hiszen az EPSON eco-solvent nyomtatók önállóan is teljes értékűen használhatók plakát, molinó, öntapadós fólia, illetve eladáshelyi POP és POS eszközök gyártásra.

 

Mit kell tudni róla?

-Az Ecotex műbőr természetes eredetű, alacsony környezeti hatású technikákkal megmunkált anyag; nem állati eredetű termékekből származik, hanem fenntartja esztétikai tulajdonságait, mint például: textúra (sima vagy dombornyomott bőr), állag és szín. 

TECHNOLÓGIA:
-Ez a technológia, amely a legújabb generációs gépekkel működik, lehetővé teszi személyes és professzionális nyomatok előállítását műbőrre, garantálva a végső eredményt szín- vagy részletvesztés nélkül.

KOPÁSÁLLÓSÁG:
-Az Ecotex  műbőrt az Istituto Analytical srl - Testing and Certification Services - gondosan elemezte - elvégezte az összes elvégzett tesztet, és megkapta a Martindale tanúsítványt (kopásállóság) 13 000 dörzsölési ciklussal (azonos ellenállás). a hagyományos szövetek duplájára.

Felhasználási területek:

-Puha és rendkívül rugalmas termék, és éppen ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően alkalmazható számos felhasználásra: 
-ruházati és textiliparban (táskák, cipők, övek, sisak borítások, különféle formájú és méretű szövetek stb.) 
-belső bútorokig (kanapék, fotelok, zacskók, fejfalak, ágy fejvégek)
-hajózási és az autóipari ágazat számára is elsőrangú alapanyag(belső kialakítás)
-különféle apró tárgyak (naplók, palacktasak, tokok, keretek) burkolásához stb.


Miért érdemes az ECOTEX műbőrt választani?

-A termelési költségek csökkentése. Lehetővé teszi a legmagasabb minőségű (végtelen számú árnyalat és szín) előállítását, ami az Ecotexet ideális technológiává teszi a textilipar számára.

-Egyedi grafikák nyomtatása 5 féle különböző alapanyagra.

-Tűzálló, sóálló, karcálló felületek.

-A műbőrre történő digitális nyomtatás felgyorsítja a szitanyomás folyamatát, és hetek vagy hónapok helyett néhány napon belül kész anyagot készít. Ez lehetővé teszi a szállítási határidőket is, az ügyfelek igényei alapján.

-Az Ecotex nyomtatás kulcsfontosságú tényező lehet a ruházati cikkek kiskereskedőinek a termék szállításának felgyorsításában. A textilipari társaságok az egyszerű szövetmintavételről a közvetlen termelésre mozoghatnak.

-Ez a technológia több mint 40% -kal csökkenti a víz - és villamosenergia - fogyasztást a hagyományos nyomtatáshoz képest.

Az ecotex kulcsszava a "személyre szabás", ezért évek óta szenvedélyesen folytatja munkáját, és elkötelezi magát vevői elvárásainak és igényeinek teljesítése mellett.
 


  • Kérjük ajánlatunkkal egyidőben tanulmányozza át a választott alapanyaghoz tartozó, weboldalunkon található felhelyezési és kezelési útmutatót.
  • Kérjük, amennyiben nem Tapétagyár kivitelezésében kívánja a megrendelt tapétát felhelyeztetni, az Ön által kiválasztott szakembernek hívja fel a figyelmét az ajánlatunkban és a fentiek szerint a weboldalon található felhelyezési és kezelési útmutatóra.
  • Kérjük, amennyiben Önnek kérdése merül fel, illetve amennyiben az Ön által megbízott kivitelezőnél a felhelyezéssel kapcsolatban mégis kérdés merül fel, adja meg elérhetőségünket, hogy közvetlenül felvehessük Vele a kapcsolatot