Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.

Vinyl és Design padlók

Vinyl és Design padlók

Autentikus színekkel rendelkezik, lélegzetelállító fa- és kőhatású megjelenése van, vízálló, karcálló, átlagon felüli módon strapabíró, dizájnja variálható, újra és újra lerakható, a legnépszerűbb bevásárlóközpontok, kávézók, éttermek, és szállodák is rájuk szavaznak. Ők a vinyl padlók.

A mai vinyl padlók megszólalásig hasonlítanak a fa és kő mintájára. Színben és erezetben szinte nincs lehetetlen, éppen ezért nyer egyre nagyobb teret magának a melegburkolatok piacán.

Hol érdemes vinyl padlóval burkolni?

Miután egy tartós, rugalmas burkolatról van szó így szinte a lakás bármely pontján megfelelő választás. A vinyl padló 100%-ban vízálló, éppen ezért alkalmas vizes helyiségek burkolására is. Bátran letehető fürdőszobába, konyhába.

5 legfontosabb érv a vinyl padló mellett:

  1. Tisztíthatóság: mivel ez egy igazán könnyen kezelhető burkolat, nagyon könnyű a tisztán tartása. Anyagának köszönhetően kevésbé tapad meg rajta a piszok. Felmosásnál nem kell attól tartani, hogy felpúposodik.
  2. 100 % vízálló: az SPC anyag tökéletesen ellenáll a víznek, így nem kell lemondani a melegburkolatról a vizes helyiségekben sem. Bátran használható fürdőszobában, mosókonyhában, vagy konyhában.
  3. Megjelenés: külleme és színe teljesen megegyezik a fa vagy a kő mintázatával.
  4. Komfort: anyagának köszönhetően puha és kényelmes a járófelület, így kellemes rajta járni akár mezítláb. Éppen ezért nagyon jó választás kisgyermekes családoknak is.
  5. Lerakás: a vinyl padló lerakása igazán egyszerű, különböző kiszerelési egységekben kapható.