Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.

Virágos tapéták

Virágos tapéták

Azok számára készítettük a következő kollekciót, akik a szépséget és vidámságot a virágokban találják meg. Csupán a virágok és hátterük variálásával, sokféle hangulatot létre lehet hozni egy lakásban. Legyen az kis virágminta ritkán vagy sűrűn elhelyezve, nagy virágminta átfedéssel vagy szórványosan, levél, növény, pálmafa… Inspirálódjon, és mondja el kívánságát!

Környezetbarát anyagokkal könnyen és gyorsan megváltozhat otthona, és a munka befejeztével a helység azonnal használható lesz.
Számos felületből lehet választani a vízálló, mosható, karcálló felülettől kezdve, egészen a 100% gyapjúrostos alapanyagokig.

Konkrét elképzelését ne tartsa magában, a kivitelezésnek csak álmai szabhatnak határt.

Nagyobb felületű falak esetén örömmel kínáljuk az XXL Textil tapétát, mellyel akár egy 3 méter magas és 50 méter hosszú felülethez is le tudjuk gyártani a kívánt mintát. Ezt nem csak felhelyezni hálás feladat, de az eredmény, a hangulat és hatás magáért beszél.


Mosható, karcálló, sav és lúgálló Vinyl vagy öntapadós alapanyagok is választahók, amit konyhába és fürdőszobába egyaránt fel lehet rakni, akár csempére vagy zuhanykabin belsejébe.

Saját kezű grafikákkal, fotókkal  is szívesen dolgozunk, és ha netán kifogyott az ötletekből, engedje meg, hogy inspiráljuk! 

 

 

Listázás:
Sorrend: