Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.

XXL Tapéta

 

XXL Textil

(csak a falat kell ragasztani)


5nm-nél több: 11.200 FT+ÁFA/m2
5nm-nél kevesebb: 12.880 FT+ÁFA/m2
(Nyomtatott m2 árak)

Az ár változtatás jogát fenntartjuk!


Súly: 240g
Felület: 100% Polyester, szőtt alapanyag(PVC mentes)
Tűzállóság: B1
Ragasztó: Csak a falat kell ragasztani


Nem csak esztétikus, környezettudatos is!

Azt már tudjuk, hogy hatalmas falfelületeket lehet vele egyben, illesztés nélkül tapétázni, de itt egy újabb érv, hogy miért érdemes az XXL Textilt választani:

2020 áprilisától az XXL Textil anyagot 100% -ban újrahasznosított poliészter fonalból állítják elő, használt PET palackok alapján. Körülbelül 9 PET-palackot használnak egy négyzetméter szövött áruk előállításához.Ez a gondolkodás egyrészt elősegíti a műanyag szennyezés csökkentését, másrészt meghosszabbítja a nyersanyagok életciklusát. A globális éghajlatváltozás fokozott tudatosságával a Coala által gyártott anyag kielégíti a környezetbarát, erőforrás-hatékony termékek igényét.

 

Csatlakozz te is az XXL Textil anyag kedvelőihez, légy környezettudatos és dekoráld falfelületeidet ezzel az elképesztő matériával!


Kiváló minőségű szürke hátú, 100% poliészter szövet, beltéri alkalmazásokhoz. Kifejezetten falborításhoz és sötétítő redőnyökhöz ajánlott.
Ez az anyag tökéletes választás a belsőépítészethez, lehetővé teszi a legelegánsabb hangulat megteremtését. Akár 50 méteres hosszúságig tudjuk egyben, illesztés nélkül felhelyezni.
Szállodák, irodák folyosóira elsőrangú anyag, de 3-4 méteres falfelületek dekorálásához is nagyon esztétikus megoldás.
Rendelkezésre álló szélesség 308cm-ig. PVC-mentes és az Oeko-Tex® 100 IV szabvány szerint tanúsított.

   • Kérjük ajánlatunkkal egyidőben tanulmányozza át a választott alapanyaghoz tartozó, weboldalunkon található felhelyezési és kezelési útmutatót.
  • Kérjük, amennyiben nem Tapétagyár kivitelezésében kívánja a megrendelt tapétát felhelyeztetni, az Ön által kiválasztott szakembernek hívja fel a figyelmét az ajánlatunkban és a fentiek szerint a weboldalon található felhelyezési és kezelési útmutatóra.
  • Kérjük, amennyiben Önnek kérdése merül fel, illetve amennyiben az Ön által megbízott kivitelezőnél a felhelyezéssel kapcsolatban mégis kérdés merül fel, adja meg elérhetőségünket, hogy közvetlenül felvehessük Vele a kapcsolatot