Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.

Poszter saját fotóból? Igen, igen és igen

Megosztva TapétaGyár kft 2023/05/05 0 Megjegyzés(ek)

A fotó lehetőséget kínál arra, hogy az ember megőrizze emlékeit. Nincs is annál jobb, mint rápillantani egy bekeretezett képre, és máris feleleveníthetjük a boldog pillanatokat, a szeretett személyeket. A modern technológiának köszönhetően kedvenc képeinket már nemcsak a komód tetején csodálhatjuk meg, hanem akár a szoba falát is beboríthatjuk vele. Egy poszter saját fotóból az otthonunk dísze lehet. Nézzük, hogyan tehetsz szert egyre!

Milyen előnyei vannak, ha saját fotóból készítesz posztert/tapétát?

 

Személyre szabott dekoráció


A saját fotó felhasználása lehetővé teszi, hogy egyedi és személyre szabott hangulatot hozz létre, olyat, ami tükrözi az egyéni stílusodat és ízlésedet. Így olyan fényképet választhatsz, amely különleges jelentőséggel bír számodra.

Az igényekre szabható


Ha az ember a saját fényképet is használhat a tapétához, akkor akár azt is megteheti, hogy kifejezetten erre a célra készít egy fotót. Ezzel biztosítható, hogy a fénykép tökéletesen illeszkedjen a környezetbe, igazodjon az igényekhez.

Költséghatékony


Amennyiben nem saját fotót szeretnénk felhasználni, hanem más által készített képet, akkor azért jogdíjat kell fizetni vagy a képet meg kell vásárolni. Ha azonban a saját képünk kerül a falra, akkor ezt a költséget megspórolhatjuk

Emocionális értéke van


A saját fotó ábrázolhat egy tájat, egy kedves emléket, egy kedvenc helyet, egy szeretett személyt. Bármelyikről is legyen szó, a falra nézve eszünkbe juthatnak a szép pillanatok, ez pedig hatalmas érték.

Poszter saját fotóból a Tapétagyártól

A Tapétagyárnál nem ismerünk lehetetlent! Legyen szó bármilyen fotóról, grafikáról, elkészítjük a megrendelő részére a kívánt méretben tapéta formájában. Vegyük sorra, milyen poszter/tapéta vannak a Tapétagyárnál!

Poszter egyedi fotográfiákból


Amennyiben nem saját fotóval szeretnéd megalapozni a személyes vagy irodai tér hangulatát, akkor lehetőséges van arra is, hogy válassz a Tapétagyár szerződött fotósai által készített mesterművekből és ezeket használd a dekoráláshoz.

Kardos Ildikó fotográfiái egyedi hangulatot árasztanak. Legtöbbjük Budapesten és Magyarországon készült, de találhatunk olyan képeket is, amelyeket az utazásai során örökített meg. A képek önmagukban is esztétikai értéket képviselnek, emellett pedig jelentősen hozzájárulnak a tér miliőjéhez.

Böjtös Attila képei városokat, hegyeket, völgyeket csempésznek be a falak közé. Három témába rendezhetők a művész képei, amelyek poszter tapétaként megvásárolhatók: Budapest, Dolomitok és tájképek.

Tematikus poszterek


A Tapétagyár kínálatában több mint 600 poszter közül választhatsz. Vannak állatos poszterek, absztrakt poszterek, fiataloknak szóló poszterek, gyerekszobába passzoló poszterek, sport poszterek és olyanok is, amelyek valamilyen tájképet ábrázolnak. Igen bőséges a választék, érdemes körülnézni a weboldalon.

Poszter saját fotóból


A Tapétagyár számára nem akadály, hogy a poszter saját fotóból készüljön el. Tudjuk, hogy az ember nemcsak tárgyakhoz, helyekhez tud ragaszkodni, hanem képekhez is, éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy aki szeretné számára kedves fotókkal körbevenni magát, az előtt ne álljon semmiféle akadály. Sőt! Ha a megrendelő nem tud választani vagy nem szeretne, akkor több képet is küldhet, ebből készítünk egy kollázst és ez kerül fel a posztertapétára. A posztereket személyre szabottan, a kívánt méretben készítjük el, a kiválasztott anyagra, ami lehet vízálló, mosható, kopásálló is.

Mindössze annyit kell tenni, hogy a fényképeket digitális úton el kell juttatni a Tapétagyárhoz a megfelelő minőségben a kívánt méret megjelölésével. A küldött anyag alapján összeáll egy árajánlat, amit ha a megrendelő elfogad, akkor indulhat is a poszter gyártása, a nyomtatás.

A tapéta- és a poszterkészítés a mi asztalunk! Csak vázold fel az igényeidet és mi elkészítjük álmaid dekorációját! Nézz körül a weboldalunkon!

Szólj hozzá