Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.

EPSON SureColor SC-S80610

Ezzel a nyomtatóval új módszerrel hozhat létre az egyszerű feliratoktól a felső kategóriás poszterekig és dekoranyagokig bármit, méghozzá a nyomathordozók széles választékán. A nyomtatók minden egyes komponensét az Epson tervezte és gyártotta, így garantált a problémamentes működés, továbbá professzionális minőségű nyomatokat hozhatunk létre.

Pontosság
Páratlan pontosságú nyomtatás a kifinomult nyomathordozó-kezelési rendszernek és a vezető teljesítménynek köszönhetően. Mindez fejlett automatikus feszítésvezérlővel (AD-ATC), nagy átmérőjű médiatovábbító görgőkkel és antisztatikus, rugalmas nyomógörgőkkel párosul az optimális nyomathordozó továbbítás és pontosság érdekében.
 

Minőség
A legújabb duál Epson PrecisionCore TFP nyomtatófejet és új összetételű Epson UltraChrome GS3 tintát alkalmazó SC-S80610 kiemelkedő minőségű, kiváló színű és tisztaságú eredményt hoz létre. Az SC-S80610 nagyon pontos színreprodukciót kínál – 98,2 %-os Pantone szín lefedést biztosít a PANTONE Solid Coated Colors esetén1 a PANTONE MATCHING SYSTEM® rendszerben a Pantone értékelése és tanúsítványa szerint. A kiváló minőségű „Precision Dot” módnak köszönhetően a különböző nyomathordozókon még jobb minőségű eredmény érhető el.
 

Hatékonyság
Az automatikus nyomtatófej-karbantartás és a tintaköd-visszagyűjtő rendszer biztosítja a folyamatos nyomtatást és a maximális üzemidőt.


Lényeges jellemzők
•    Precíz és pontos nyomtatás: Kategóriaelső AD-ATC rendszer és kifinomult nyomathordozó-adagolás
•    Kiváló eredmények: A legújabb generációs PrecisionCore TFP nyomtatófejek és UltraChrome GS3 with Red tintarendszer
•    Kreatív alkalmazások széles köre: Nyomtatás különböző nyomathordozókra: többek közt átlátszó fólia, vinil, vászon, fotópapír
•    A hatékonyság maximalizálása: Automatikus nyomtatófej-karbantartás és védőlemez; tintaköd-visszagyűjtő rendszer
 

Nyomtatási felbontás
1.440 x 1.440 dpi 


Színek
Fekete, Szürke, Ezüstmetál, Cián, Világoscián, Sárga, Bíbor, Világosbíbor, Vörös, Narancs, Fehér, Cleaning liquid