Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.

Szalon Dekorácó

Szalon Dekorácó

Szeretnéd egyedivé varázsolni kozmetikádat, fodrász üzleted, edzőtermed, masszázs stúdiódat vagy fogorvosi rendelődet, de nem akarsz rengeteg időt, energiát rászánni?

Esetleg a festett falad kiegészíteni egy egyedi tapétával!

Tervezzük meg együtt faladat egyedi tapétával!

Válassz Szalon dekorációs tapéta kollekcióinkból vagy küld el egyedi mintádat,képedet, írd meg a méreteket, mi kinyomtatjuk egyedi méretben környezetbarát alapanyagra!
Számos felületből lehet választani a vízálló,mosható, karcálló felülettől kezdve, egészen a 100% gyapjúrostos alapanyagokig.

Egyedi grafika megtervezésében is tudnak szakembereink segíteni!

A minták inkább inspiráció jelleggel vannak fent, mindnekit arra bátorítunk, hogy küldjön vagy terveztessen egyedi grafikát, amivel tényleg egyedivé varázsolhatjuk falainkat!

Bármilyen grafikát kinyomtatunk vízálló alapanyagra, ami karcálló,mosható, sav és lugálló is egyben!

Konyhapultod falára egyedi mintát szeretnél? Mi megvalósítjuk!

Csempére is van anyagunk, amit egy speciális rámelegítős technikával fel tudunk vinni a csempe felületére. Még a csempe fugáiba is beleragad!!!

 

XXL Textil anyagunkkal akár egy 3 méter magas és 50 méter hosszú tapétát is le tudunk gyártani egyben és illesztés nélkül felrakni!!!!!

Ez igazán előnyös lehet szállodák,éttermek, irodák vagy egyéb hosszabb falak dekorálására, hiszen nem kell 50 centiméterenként az illesztéseket nézni.

Gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé és sokkal esztétikusabb látványt biztosít!

Mosható, karcálló, sav és lugálló Vinyl vagy öntapadós alapanyagokra is tudunk nyomtatni amit konyhába és fürdőszobába egyaránt fel lehet rakni, akár csempére vagy zuhanykabin belsejébe is!!!!

Egyedi grafika megtervezésében is tudnak szakembereink segíteni!

Te megálmodod, mi megvalósítjuk! Küld el hozzánk terveid, ötleteid, képeid.
Mi adunk rá árat és ha megfelelő Neked, indulhat egy álom megvalósulása!

Listázás:
Sorrend: